Stichting

Diede droomt van een nummer 1 positie op de wereldranglijst. Voor de trainingen, de coaching, het reizen, een goede rolstoel en het spelen van toernooien overal ter wereld is een financieel draagvlak nodig. De Stichting Diede4Tennis verzorgt de administratie en stelt zich ten doel dat het talent zich 100% kan focussen op de dingen waar zij goed in is.

Maandag 10 mei 2010 is bij Notaris A. Autar van Notariskantoor Kooijman Lambert notarissen te Rotterdam officieel de Stichting Diede 4 tennis opgericht. De Stichting heeft ten doel Diede de Groot te ondersteunen en mogelijkheden te scheppen om haar op het hoogste niveau te laten rolstoeltennissen. Tevens ter promoting van rolstoeltennis in het algemeen.

De stichting is als volgt samengesteld:
Voorzitter: Ron Leidekker
Penningmeester: Corne van Vliet
Secretaris: Lidewei de Groot

Sinds 2015 zijn Ingeborg Houdijk en Dave Kok namens Nieuwe Sloot nauw betrokken bij de stichting en wonen de vergaderingen bij.

Voor vragen of interesse over het sponsoren van Diede kunt u een bericht achter laten via het contactformulier, klik HIER.
Particulieren kunnen ook ondersteunen door middel van het aanschaffen van een hangslot en zich op deze manier te verbinden met Diede, klik HIER voor meer informatie over de crowdfunding actie.

Diede onderschrijft de doelstelling  van de stichting tav de promotie van de sport rolstoeltennis. Sinds het voorjaar van 2015 verzorgt zij met enige regelmaat belangeloos de trainingen van de allerhoogste rollertalenten op Nieuwe Sloot.