Crowdfunding

Diede stort zich sinds januari 2015 volledig op een topsportcarrière. De speelster van T.V. Nieuwe Sloot stelt zich ten doel om de nummer 1 positie van de wereld te bereiken. De keuze voor topsport was een logische, maar ook zeker een dappere keuze. Met name de eerste jaren dient er veel geïnvesteerd te worden en directe inkomsten ontbreken. Als gevolg van haar fantastische resultaten mag Diede inmiddels haar debuut maken op de vier Grand Slams. Speler en coach reizen deze zomer low budget naar Roland Garros en Wimbledon; voor een geslaagde trip naar de USA inclusief deelname aan de US Open heeft Diede financiële ondersteuning nodig.

Begeleiding is topsport 
Diede vormt sinds november 2014 een twee-eenheid met haar trainer/coach Amanda Hopmans. Diede: “De rol van Amanda in mijn ontwikkeling als topsporter en zelfs als persoon is onbeschrijflijk groot. Haar aanwezigheid tijdens toernooien geeft mij de houvast die ik nodig heb om optimaal te presteren”. Het meereizen van Amanda is daarmee vrijwel voorwaardelijk voor een goede prestatie in ‘The Big Apple’. Daarbij zal Diede in de voorbereiding ontzettend graag extra expertise inzetten om de benodigde mentale ondersteuning aan haar trainingsschema toe te voegen.

US Open opstap naar nummer 1?
Een goede prestatie op de US Open zou de opstap zijn naar de verwezenlijking van een droom: de beste zijn in haar sport. De begeleiding van Amanda en de reis-/verblijfkosten tijdens de toernooiweken in Amerika komende nazomer vragen om een investering, waar de middelen niet beschikbaar voor zijn. Heb jij ook een klik met Diede? 


Gun jij Diede een 100% focus op haar droom? Draag jij bij om te zorgen voor de ideale randvoorwaarden die nodig zijn om de beste rolstoeltennisser ter wereld te worden? klik dan aan! Steun Diede en doneer een bedrag
Alle donateurs worden op een passende manier bedankt.